Dec 032011
 

Jag har inte tröttnat, lita på det! 🙂

Men förra veckan var fylld av tjänsteresa, bowling med polare och avslutades med matförgiftning så då blev det tyvärr inget gjort i verkstan, men denna vecka har det blivit lite justerings-spacklande varje kväll och idag, jobbet på bilderna nedan.

   Jag var inte helt nöjd med bakstolparna för tennspacklingen i skarven mot taken var aningen hög, den var väl gjord på en måndag 1966, så jag slipar mer tills jag tror det räcker.
   Sen en aning spackel för att mjuka till övergångarna mot tak och stolpe.

 

   På med lite C-A Primer, jag tycker men ser bättre hur det blir när det är en enhetlig färg över hela området.

 

   Det får nog faktiskt duga nu, snart dags för slipgrund så att man får nå’t att finslipa på.

 

 Posted by at 18:28

  One Response to “Spackla, Slipa, Spackla, Slipa….”

  1. Jag beundrar dom som orkar lägga ner denna energi, och tänkd en dagen du får sätta dig i sätet, vrida runt nyckeln, starta o känna hur hon genast går igång o du får höra skönsången. Det är sådana gånger man skulle vilja vara med och fota det hela, få se minspel, få vara en del av upplevelsen.
    Så många timmar som går åt till att göra detta – betalar sig den dagen du får köra den igen, jag tänker hänga med i bloggen o läsa om din framfart, skall blisk oj o se det färdiga resultatet.
    Keep on rockin o jag håller tummar o tår att du INTE tappar fart eller lust innan du nått ända fram 🙂
    Mvh, Monika W

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)