jun 272015
 
Wheels Nationals Norr i Umeå stod Impalan i Protech’s monter för att visa exempel på delar man kan göra till en entusiastbil med 3D skrivare.Det var jämn ström med intresserade hela dagen.
Impalan anmäldes till bedömning i ”10 Outstanding” och synas här av en kunnig jury.Vi hade även med oss en gitarr, i USA-tema, där kroppen gjorts med 3D skrivare och den visas här upp av Speaker Mia Strand på Wheels.
Gissa om jag blev förvånad senare under dagen när dom kom från Wheels och sa att jag måste köra fram till läktaren igen och hämta pris som en av ”10 Outstanding”, riktigt oväntat och kul! 

 

 Posted by at 22:08
jun 252015
 

Min arbetsgivare Protech ska vara med som sponsor på två Wheels Nationals under 2015, Wheels Nationals Norr i Umeå den 27 Juni och Wheels Nationals Stockholm på Solvalla den 1 Augusti och visa upp 3D skrivare.

Impalan ska vara med som extra dragplåster i Protech’s monter då en del delar i den har tillverkats i 3D skrivare.

 

Impalan har precis vaxats med Mothers Brazilian Pure Carnuba Wax.

 

 Ny snyggare text ”www.tomme.se” till nummerskylts-ramarna har gjorts av Ado Design.

 

 

 Posted by at 21:52
jun 232015
 
Impalan har hittills varit utan hatthylla, men nu är tiden mogen för ett försök att göra något åt det.

Karosseri-papp används som stomme, ett tunt skum-material och vinyl limmas på ovansidan och en ljudisolerings-matta på undersidan.

 

Den bakre kanten ska vikas upp under bakrutans list och görs som en separat i pappen, medans vinylen limmas över skarven så att det liksom bildas ett gångjärn.

 

Klart för montering.

 

På plats i bilen.

 

 

 Posted by at 21:42