Avgassystem – Nya Bakaxelkrökar

28d-jpg_l-8277532 Resten av avgassystemet efter ljuddämparna kommer att byggas nytt då jag dels inte var nöjd med hur det var draget, och så vill jag att rören ska sluta vid bakre stötfångaren och inte bakom bakhjulen som det var tidigare.Det kommer att bli ett evigt mätande, testande och pusslande med krökar och rörbitar innan det är klart, här fästs flänsarna till V-bands klammer på krökar som ska gå upp över bakaxeln.
0a4-jpg_l-7059831 Mer krökar har kapats till och svetsats fast, så nu är man en liten bit på väg. 

2 Comments

 1. Hej
  Hur går det? Vi väntar med spänning på uppdateringar.
  Hoppas allt är bra med dig och tack för en fint utförd blogg!

 2. Hej Peter,

  Tack för uppskattningen! 🙂

  Jodå jag håller på för fullt och pusslar med rörbitar och upphängningar, jag var bara rädd att det skulle bli tjatigt med en massa inlägg som visar väldigt liknande saker så jag har hållit igen med inlägg ett tag, (kanske dumt men..), och räknar med ett lite större inlägg som ger bättre överblick än en massa små.
  Nackdelen är att jag nu har en väldans massa bilder att sortera och försöka sammanställa.
  Men snart så… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *