Skivbroms-kit levererat

c0d-jpg_l-3156950 Skivor med nav, bromsok, fästen till oken samt skruvar lager och slangar som behövs för att få det komplett på bilen har idag kommit från CPP i Los angeles.

Faktum är att prylarna skickades från CPP i fredags och levererades av DHL hemma hos mej idag måndag, den leveranstiden kan man inte klaga mycket på.

e34-jpg_l-5924753 Det går inte att hålla sej från att provmontera lite för att se att det passar som tänkt, och det verkar det faktiskt göra.
35a-jpg_l-7435408 Bakifrån ser det ut såhär..
18b-jpg_l-6861813 Och så framifrån.

Det ska nog funka bra det här.

Jag ska slutföra montaget i morgon med att göra  en ordentligare inpackning av hjullagren och justera lite skruvlängder m.m.

5 Comments

 1. Hej Peter,

  Jag ska kolla kvittona och försöka ge ett bra svar.
  Lite grovt räknat har det mesta jag handlat direkt från USA kostat c:a 14 SEK/Dollar när prylarna är hemma inklusive frakt tull och moms.
  Bromsprylarna väger ju en del så jag måste kolla vad det blev, å andra sidan hade jag dom hemma på 2 dagar från L-A. 🙂
  Kan man vänta lite går det att komma billigare undan genom att beställa via nå’n som tar hem en container och den billigaste jag hittat är Jan i Dalarna, han brukar ta hem två containers om året och annonserar på Nitroz när det är dags att beställa.

 2. Okej! Tack så mycket för svaret! För jag hade tänkt att beställa ett skivbromskit från samma ställe och man vill ju inte lägga mer pengar än vad man kan få ett i Sverige för. Ja jag har några kontakter med som man skulle kunna skicka grejerna med men jag tycker att det blir lite omständigt och så vill man ju ha grejerna lite fortare 🙂

  MVH Peter Berglund

 3. Hej igen! Tänkte bara höra om du hunnit att titta till kvittona 🙂

  MVH Peter Berglund

 4. Oops, ursäkta dröjsmålet!
  Ska försöka ge ett korrekt svar, CPP skickade nämligen fel prylar första gången och jag krävde att min totalkostnad inte skulle överstiga det som skulle varit om allt var rätt från början.

  Prylar för $300
  Shipping + handling totalt: $292
  Tull + Moms totalt: 1215 SEK

  Bromsskivor med nav + bromsok är ju rätt tunga prylar så det blir skaplig frakt.
  CPP’s spindlar är gjorda för Chevelles nav/skivor och Cheva S10 ok, det går i.o.f.s. enkelt att plocka ihop i Sverige men jag kom till att det inte skulle bli billigare då CPP’s kit också innehåller allt småjox som skruvar, brickor, bromsslangar, hjullager dammkåpor m.m.

  Hoppas svaret kan vara till nå’n hjälp.

  /Tomme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *